Menu here

 

Transport, magazinim dhe shpërndarje e sigurt !

Shërbimet Tona

 • Siguria

  Siguria është prioritet. Zoto Trans operon në bazë të sigurisë së mallit në transport dhe mundëson siguracione të dedikuara për mallrat në udhëtim sipas standarteve CMR.

 • Shërbime Doganore

  Për të plotësuar kërkesat e klientit në një ndalesë, ofrojmë konsulencë dhe shërbime doganore në agjensitë "Zoto Trans" pranë Doganës Tiranë dhe në çdo kufij të Shqipërisë.

Linjat e Transportit

 • Transporti Rrugor
  Transporti Rrugor
 • Transporti Detar
  Transporti Detar
 • Transporti Ajror
  Transporti Ajror

INTEGRITET NE PERFOMANCE
ETIKE DHE EFEKTIVE

Si shoqëri e ofrimit të shërbimit të logjistikës për të 3-të, ZOTO TRANS mundëson shërbimet me kamion të plotë, grupazhe nga çdo destinacion global duke u përqëndruar në shërbim të ddikuar profesional. Lider në grupazhe Greqi-Shqipëri çdo fundjavë organizim profesional, në partneritet me CARGO TRACKERS me magazina në dy qytetet kryesore Athinë dhe Selanik.

Partnerët