TE FOKUSUAR TE JAPIM ZGJIDHJE PER KLIENTET TANE NE SHERBIMET E KERKUARA DUKE SHERBYER ME KUALITET, TE PERQENDRUAR NE SHPEJTESI DHE PERPIKMERI,
PER TE ARRITUR PRITSHMERITE DHE KENAQESITE E KLIENTVE DHE PARTNERVE.

 

Ne parteneritet me CARGO TRACKERS, Greqi me qender ne Athine dhe Selanik. Me magazinat e saj ne dy qytetet kryesore dhe staf te dedikuar bejne te mundur mbledhje dhe organizimin e ngarkesave drejt Shqiperise nga cdo skaj i Greqise duke realizuar 4 – 5 grupazhe cdo jave dhe kamion te dedikuar sipas nevojave te klientit. 

 

TRANSPORT RRUGOR NGA E GJITHE EUROPA NE GRUPAZH DHE TE DEDIKUAR, NE PARTNERITET ME TRANSPORTUESIT ME TE SPIKATUR NE RAJON DHE ME GJERE, BEJNE TE MUNDUR SIGURINE DHE BESUESHMERI NE SHERBIM.

 

Per te rritur eficencen dhe efektivitetin ne sherbim dhe plotesuar kerkesat e klientit, ne nje ndalese, ofrojme konsulence dhe sherbim doganor, ne agjensite “Zoto Trans” prane Deges Doganes  Tirane, Vore, dhe ne kufijte territorial te Shqiperise. Me disponimin e garancise doganore eshte e mundur kryerja e cdo lloji transiti doganor dhe regjimi te perkoheshem.

 

Siguria eshte prioritet, operojme ne baze te sigurise se mallit ne transport sipas CMR dhe siguracione te dedikuar per mallrat ne udhetim.

 

TRANSPORT DETAR   FULL CONTAINER LOADS OSE LESS CONTAINER LOADS NGA DHE NE CDO PORT DETAR NE TE GJITHE BOTEN, DUKE OFRUAR ZGJIDHJEN ME TE MIRE, ME CMIME KONKUERUESE

TRANSPORT AJROR  TE CDO LLOJI NGARKESE NGA DHE NE AEROPORT DHE DESTINACION ME SIGURINE DHE BESUESHMERINE E KERKUAR NGA KLIENTI, NE BASHKPUNIM ME RRJETIN TONE TE PARTNERVE ME TE SPIKATUR DUKE ARRITUR PRITSHMERITE DHE REDUKTIMIN E KOHES TE CDO TRANSITI.